×

Leier Toscana Classic tetőcserép téglavörös

Hosszú élettartam, és klasszikus elegancia jellemzi a Leier betoncserepeit, amelyek közül a Toscana Classic cserepeink a mediterrán típusú épületekhez hasonló tetők építését segítik elő. A feltüntetett Leier Toscana Classic tetőcserép ár a téglavörös színre vonatkozó bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 389 Ft / db(306 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HUTHS4061Árak módosítva: 2024-01-18-12:39 Állapot: Rendelhető A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása Szállítási feltételek

Tulajdonságok

  • letisztult vonalvezetésű formavilág
  • gyorsan, gazdaságosan építhető
  • stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak

A Leier tetőfedő rendszerek gazdaságos és esztétikus tetők kialakítását teszik lehetővé, betoncserepeink bármilyen építészeti megoldással jól harmonizálnak. A hullámos Leier cserepek elsősorban védelmi funkciót látnak el, hiszen a megépített tetőnek az az elsődleges feladata, hogy az időjárás viszontagságaitól megvédje az ingatlant. Természetesen jogos elvárás, hogy a tető amellett, hogy 100%-os védelmet nyújt, még legyen szép is. A Leier betoncserepei ennek az igénynek is maximálisan megfelelnek.

A letisztult vonalvezetés és az elemek tökéletes illeszkedése gyors és gazdaságos tetőfedést tesz lehetővé. Szükség is van a pontos és megbízható illesztésekre, napjaink olykor teljesen kiszámíthatatlan időjárásának köszönhetően előtérbe kerültek azok az építőelemek, amelyek extrém körülmények között is biztos védelmet nyújtanak a házaknak. A Leier Toscana Classic betoncserép az esőnek és a szélnek ugyanúgy ellenáll, mint a nagy melegnek, hőszigetelő hatásának köszönhetően a lakótér optimális hőháztartásának kialakításában is nagy szerepe van.

További termékinformációkért kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb lévő viszonteladó partnerünket!

A többszörösen felületkezelt, nagy hullámú Leier Toscana Classic betoncserépre 50 év garanciát vállalunk. A Leier cserepei több évtizedre szólnak, biztosak vagyunk a tartósságában, hiszen mi gyártottuk, tudjuk, hogy miből van, és hogy mit bír. A betoncserepeink rendkívül szilárdak, és ez a tulajdonságuk, valamint a vízzáró képességük és a fagyállóságuk az idő előrehaladtával csak nő.

A Leier építőelemekhez az alapanyagokat gondosan válogatjuk össze, a saját magunk felé támasztott rendkívül szigorú elvárások miatt csak a legjobb anyagokkal dolgozunk. Ennek köszönhető, hogy a garantáltan méretpontos Leier Toscana Classic betoncserepek a hőmérséklet gyakori ingadozása ellenére sem vetemednek. Az egymáshoz tökéletesen illeszkedő betoncserepek nagy nedvesség hatására sem veszítenek szilárdságukból, alakjukat és méretüket ekkor sem változtatják.

Műszaki adatok

  • Méret (cm): 33x42 cm
  • Anyagszükséglet: 10 db/m2
  • Súly: 4,6 kg/db
  • Raklap: EUR
  • Csomagolás: 240 db/raklap, azaz 24 m2
  • Szín: téglavörös

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.